Bungalow - Swalmstraat 10, Eindhoven


€ 950.000 - Kosten koper

7
kamers
1
badkamers
3
slaapkamers
2
woonruimtes
3
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Inpandige dubbele garage
garagebeschrijving

2011
oorspronkelijk bouwjaar
765 M2
perceelgrootte
337 M2
woningoppervlakte
1422 M3
inhoud


Jacuzzi

Zwembad (buiten)

Sauna

Fitnessruimte

Bioscoop

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Domotica

Galerij

Beschrijving

Deze modieuze en luxe afgewerkte bungalow met souterrain is gelegen op een privacy biedend perceel in kerkdorp ‘Acht’ te Eindhoven. Het souterrain met daarin een privégym, thuisbioscoop en volledig ingerichte bar geven deze woning een comfort van hoog niveau. Als dat nog niet genoeg is, bevindt er zich in de tuin nog een privé zwembad en luxe veranda waar het zomers heerlijk vertoeven is. De bungalow is tevens voorzien van 3 slaapkamers, airconditioning, vloerverwarming, 4-persoons jacuzzi en riante inpandige garage in het souterrain. Deze energiezuinige woning wordt verwarmd door aardwarmte en is volledig geïsoleerd.

De gunstige geografische ligging op slechts 10 minuten van Eindhoven centrum en slechts enkele minuten van de snelweg (A2/A50) maken deze locatie tot een uiterst geliefde woonbestemming. 

Algemene kenmerken:

• Energiezuinige woning door middel van aardwarmte en HR++ beglazing;
• De woning is fraai afgewerkt met geïntegreerde LED verlichting;
• Uitgerust met Domotica systeem voor de aansturing van de verlichting;
• De woning is voorzien van een alarminstallatie;
• Met uitzondering van de serre, is de gehele woning voorzien van vloerverwarming;
• Op diverse plaatsen is sensorverlichting aanwezig;
• Aan beide zijden van de woning een inrit voor meerdere auto’s;
• Op diverse plaatsen voorzien van Bose geluidssysteem.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak