Bungalow - Medevoort 2 , Helmond


€ 749.000 - Kosten koper

4
kamers
1
badkamers
3
slaapkamers
1
woonruimtes
3
parkeerplaatsen

Inpandige garage
garagebeschrijving

2002
oorspronkelijk bouwjaar
1910 M2
perceelgrootte
158 M2
woningoppervlakte
976 M3
inhoud


Boomgaard

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

INRUIL VAN UW EIGEN WONING IN DE REGIO IS BESPREEKBAAR!!

Deze zeer luxe afgewerkte bungalow met inpandige garage is gelegen op prachtig royaal perceel van maar liefst 1.910 m2. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied tussen de Burgemeester Krollaan en de wijk Brandevoort. Aan de achterzijde grenst de tuin aan het Kovelsbos en uw privacy is hierdoor optimaal gewaarborgd.

De luxe van deze woning laat zich onder meer kenmerken door: de fraaie granieten vloer met vloerverwarming welke door de gehele woning is doorgelegd, de strakke stucwerk wanden en plafonds, het heerlijke overdekte terras met schitterend uitzicht op de achtertuin en zeker niet in de laatste plaats het gemak van alle slaapkamers op de begane grond.


Bijzonderheden:

-  De woning beschikt over een zeer royale zolderruimte welke geschikt te maken is als extra slaap/gastenkamer.
-  De tuin is compleet voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie aangesloten op een grondwaterput.
-  Schitterende vrij gelegen achtertuin met een enorme privacy- en vrijheidsbeleving.
-  De woning is zeer degelijk en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd.
-  De gehele woning (m.u.v. de garage) is voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming.
-  Door de (lage) bouw van deze woning is het onderhoud gemakkelijk en relatief eenvoudig uit te voeren.
-  Het gehele perceel is omheind met hekwerk en aan de voorzijde geeft een fraaie smeedijzeren poort  toegang tot de ruime oprit.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak