Landhuis - Weebosserweg 52, Bergeijk


€ 1.345.000 - Kosten koper

10
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
A
energielabel
Ja
guesthouse

Parkeergarage in souterrain
garagebeschrijving

2016
oorspronkelijk bouwjaar
14460 M2
perceelgrootte
429 M2
woningoppervlakte
1796 M3
inhoud


Boomgaard

Vijver

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Paardenwei

Natuurven

Galerij

Beschrijving

In het Brabantse dorpje Bergeijk is dit exclusieve, in landelijke sfeer gebouwde landhuis gelegen. Dit landhuis is gebouwd in 2016 met een perceel van 14.460 m². Deze unieke woonbestemming telt o.a. 5 riante slaapkamers, luxe badkamer en een badkamer op begane grond, een guesthouse en een inpandige kantoor/praktijkruimte. Een exclusief object waarbij alles tot in detail is ontworpen, gebouwd en afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. De ligging van deze woning en het zeer omvangrijke perceel rondom zorgen voor volop privacy en biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om heerlijk tot rust te komen. 

Natuurgebied ‘De Cartierheide’ en natuurgebied ‘Liskes’ zijn op korte afstand van de woning gelegen. Ook sportverenigingen en scholen zijn op minder dan 1 kilometer afstand bereikbaar. Tevens is het Rijkswegennet gunstig gelegen, want op enkele autominuten afstand van de woning bevindt u zich op de A67 Eindhoven – Antwerpen).


Algemene kenmerken:

Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij gebruik gemaakt is van zeer hoogwaardige materialen;

Zeer riante garage en bijgebouw voor diverse doeleinden geschikt;

Kantoor/praktijkruimte aan huis;

Ideale gezinswoning;

Een overvloede van rust en privacy;

Definitief energielabel A.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak