Villa - Parklaan 15, Waalre


€ 2.050.000 - Kosten koper

6
kamers
3
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
A
energielabel
Ja
guesthouse

Inpandige garage voor 3 auto's
garagebeschrijving

2008
oorspronkelijk bouwjaar
2611 M2
perceelgrootte
262 M2
woningoppervlakte
1311 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Sauna

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Op een van de meest erkende woonlocaties van Brabant ligt deze exclusieve, door Vlassak Verhulst gebouwde villa. Een echte ‘Grande Dame’ in de gewilde villawijk ‘Duinen Ven’ op een privacy biedend perceel van ruim 2.600 m². De woning telt o.a. 3 riante slaapkamers, 2 luxe badkamers, een guesthouse, verwarmd buitenzwembad en pool house voorzien van sauna. Een exclusief object waarbij alles tot in detail is ontworpen,gebouwd en afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. De ligging van de villa op het perceel en de fraai aangelegde tuin rondom de villa zorgen voor volop privacy en biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om heerlijk tot rustte komen.

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object tot een zeer gewilde woonlocatie. Tevens is het Rijkswegennet gunstig gelegen op afstand van de woning, binnen enkele autominuten bevindt u zich op de A2/A67. Ook scholen, hockeyclubs, de Eindhovensche Golfclub en diverse culinaire gelegenheden zijn allemaal binnen enkele minuten bereikbaar.Algemene kenmerken:

  • Onder architectuur gebouwd in 2008 met Mediterrane bouwstijl tot in detail
  • Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij gebruik gemaakt is van zeer hoogwaardige materialen, waaronder Franse stenen (dallen, in Romaans verband gelegd), massief eikenhouten vloeren (Hongaarse punt), gietijzeren radiatoren (Epoca) en design sanitair en kranen (Volevatch).
  • Optimaal isolatieniveau; volledig geïsoleerd, HR++ beglazing en vloerverwarming;
  • Definitief energielabel A;
  • Gelegen op gewilde woonlocatie in woonwijk “Duin en Ven”;
  • Op loopafstand van de dorpskern van Aalst, winkelcentrum “Den Hof”en diverse andere voorzieningen;
  • Tevens is deze woning optimaal beveiligd; brandmelders,alarminstallatie met verschillende ‘schillen’ en een zogeheten ‘panic-room’;
  • Gunstige geografische ligging nabij het snelwegennet, bedrijven als ASML, High Tech campus en Philips, alsmede diverse hockeyclubs, de Eindhovensche Golf en diverse Michelinsterren restaurants


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak