Villa - Burgemeester van Mensstraat 6 , Eindhoven


€ 845.000 - Kosten koper

6
kamers
1
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
C
energielabel

Inpandige garage
garagebeschrijving

1989
oorspronkelijk bouwjaar
519 M2
perceelgrootte
209 M2
woningoppervlakte
858 M3
inhoud


Vijver

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met dit verborgen pareltje binnen de binnenste ring van Eindhoven welke zich kenmerkt door veel groen en het park. Deze royale en degelijk gebouwde vrijstaande villa is gelegen in wijk ‘Engelsbergen’ in stadsdeel Oud-Strijp.Op loopafstand van het stadscentrum bevindt zich deze unieke woonbestemming met maar liefst 5 slaapkamers! Deze villa is op toplocatie gelegen aan een rustige en doodlopende woonstraat met aan de voorzijde een fraai uitzicht op speeltuin ‘Gender’ welke grenst aan het ‘Gender’ park. Vanuit hier kunt u heerlijk wandelen en ook de visvijver is op korte afstand gelegen. De woning is uitstekend onderhouden, voorzien van alarminstallatie,een ruime inpandige garage en een fraai aangelegde achtertuin met veel privacy welke op het Zuidwesten is gelegen.

De geografische ligging is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele minuten op de A2 en de A270 bevindt, terwijl ook de het stadscentrum met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.


Algemene kenmerken:

  • De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
  • Gesitueerd op een rustige en unieke locatie in zeer gewilde woonwijk “Engelsbergen”, met fraai uitzicht over het park;
  • Voorzien van alarminstallatie;
  • Woning voorzien van hardhouten kozijn met dubbel glas en de aanbouw is voorzien van aluminium kozijnen;
  • Ideale gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers;
  • Ruime inpandige garage en dubbele oprit;
  • Fraaie achtertuin op Zuidwesten gelegen;
  • Winkels, scholen en andere primaire voorzieningen zijn op loop -en fietsafstand.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak