Herenhuis - Stationsstraat 28, Boxtel


€ 795.000 - Kosten koper

7
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes

Optie tot bijkopen zeer ruime garage
garagebeschrijving

1900
oorspronkelijk bouwjaar
348 M2
perceelgrootte
227 M2
woningoppervlakte
952 M3
inhoud


Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Monument

Galerij

Beschrijving

Ontdek de parel van Boxtel! Een uniek herenhuis met diepe achtertuin en vrije achterom via openbaar parkeerterrein. Achter de gevel van dit Rijksmonument, welke behoort tot de stilistische Art Nouveau architectuur, treft u prachtige authentieke ruimtes. Het pand is omstreeks 1900 gebouwd en heeft diverse bewaard gebleven stijlkarakteristieken in zowel interieur als exterieur. Dit herenhuis telt maar liefst twee ruime etages waarin 4 ruime slaapkamers aanwezig zijn.

De unieke locatie en de gunstige geografische ligging tussen ’s Hertogenbosch en Eindhoven op slechts enkele minuten van de snelweg (A2) maken dit historische object tot een uitzonderlijke woonbestemming. Ook voor het openbaar vervoer ligt dit pand op de goede plek, want het treinstation is op loopafstand gelegen.

Boxtel, gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch, telt bijna 30.747 inwoners en is een actief en levendig dorp. 


Algemene kenmerken:

De woning heeft de status van Rijksmonument;

Alarminstallatie aanwezig;

Zeer diepe achtertuin welke onder architectuur is aangelegd;

Karakteristiek herenhuis met nog vele authentieke elementen;

Maar liefst 4 ruime slaapkamers;

Mogelijkheid tot het bijkopen van een zeer ruime royale garage/werkruimte (ca. 56 m²) met een hoogte van ca. 4 meter;

Ruime parkeergelegenheid op openbaar terrein aan achterzijde gelegen;

Zeer uniek object in hartje centrum! 


De brochure is binnenkort beschikbaar!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak