Villa - De Buytencamp 12 , Bakel


€ 850.000 - Kosten koper

9
kamers
2
badkamers
6
slaapkamers
2
woonruimtes
5
parkeerplaatsen
D
energielabel

Dubbele inpandige garage in souterrain
garagebeschrijving

1980
oorspronkelijk bouwjaar
4000 M2
perceelgrootte
267 M2
woningoppervlakte
1702 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Een uitzonderlijk royaal landhuis met veel grandeur, gelegen in villawijk ‘Hoekendaal’ in een prachtige bosrijke omgeving met ultieme rust,ruimte en privacy. Deze woning biedt een fantastische uitkijk vanuit zowel de eetkamer, de keuken en diverse slaapkamers naar het fraaie perceel rondom en harmoniseert optimaal met de natuur in de omgeving. 6 slaapkamers, 2 badkamers,een ruim souterrain en een dubbele inpandige garage maken dit object uniek in zijn soort, hierdoor is deze woning met recht een familiehuis te noemen!

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen makende verbinding naar de A67 (Venlo -Eindhoven) en N279 (Helmond – ‘sHertogenbosch) zeer gemakkelijk te bereiken. Scholen, winkels,sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.


 Algemene kenmerken:

 

· Stijlvolle bosvilla voorzien van authentieke elementen;

· Ruim perceel op Zuidwesten gelegen in villawijk ‘Hoekendaal’;

· De villa is voorzien van 6 slaapkamers en 2 badkamers;

· Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum van Bakel;

· Voorzien van alarminstallatie en Dome camera systeem;

· Gehele woning voorzien van luchtverwarming;

· Centraal stofzuigersysteem aanwezig;

· Waanzinnige rustige en privacy biedende locatie!


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak