Villa - Prins Constantijnlaan 9 , Waalre


€ 1.275.000 - Kosten koper

8
kamers
3
badkamers
5
slaapkamers
3
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
G
energielabel

Inpandige dubbele garage
garagebeschrijving

1967
oorspronkelijk bouwjaar
2946 M2
perceelgrootte
286 M2
woningoppervlakte
1300 M3
inhoud


Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Een door groen omringde authentieke villa, gelegen nabij natuurgebied en de Eindhovense Golf. Een fantastische uitkijk vanuit zowel, de eetkamer, de woonkamer, de tv-kamer en diverse slaapkamers naar dit Zuidwesten georiënteerde fraaie bosperceel geeft u direct een gevoel van privacy en wonen in de natuur. Diverse markante stijl karakteristieken zoals openslaande kasteeldeuren en een “Porselein de Paris” wastafel op zuil geven deze villa net dat extra cachet.


De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van het centrum van Eindhoven, enkele minuten lopen van het winkelcentrum en medische voorzieningen en toch midden in de natuur maakt dat dit object een unieke kans is! 


Algemene kenmerken:


Stijlvolle authentieke bosvilla voorzien van authentieke elementen;

Ruim perceel omgeven door veel groen;

De villa is voorzien van 5 slaapkamers en 3 badkamers;

Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum;

De woning is voorzien van een alarminstallatie;

De c.v. installatie is gehuurd via Kemkens, maandelijkse kosten bedragen € 56,89 voor de huur en het onderhoud;

Gunstige ligging nabij De Eindhovensche Golf, Eindhoven Airport en bedrijven als ASML, Philips, High Tech campus, Maxima Medisch Centrum en DAF;

Steden als Maastricht, Antwerpen, Düsseldorf en Utrecht zijn vanaf deze locatie binnen 1 uur bereikbaar;

Deze typische familiewoning straalt zeer veel charme, liefde en karakter uit. Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.Stuur mij meer informatie of maak een afspraak