Woonboerderij - Peellaan 40, Son en Breugel


€ 1.600.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
3
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
D
energielabel
Ja
guesthouse

Inpandige garage
garagebeschrijving

1900
oorspronkelijk bouwjaar
2003
verbouwd in
2299 M2
perceelgrootte
594 M2
woningoppervlakte
2716 M3
inhoud


Vijver

Fitnessruimte

Bioscoop

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

In een van de mooiste wijken van Son en Breugel en omgeven door een park ligt deze moderne en onder architectuur in 2003 opnieuw opgebouwde woonboerderij op een magnifiek perceel van ruim 2.400 m². Deze ideale woon- en werkplek beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een leefkeuken, kantoor/praktijkruimte en ontspanningsruimte. De tuin rondom is op fraaie wijze aangelegd en naast de woning ligt een royale inpandige garage. Dit unicum laat zich kenmerken door een modern, open en licht karakter met enorm veel vrije inrichtingsmogelijkheden. Multifunctioneel en centraal gelegen in de Gentiaan met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook de geografische ligging op enkele autominuten van Eindhoven en het snelwegennet is ideaal, terwijl ook de bossen, de dorpskern met alle voorzieningen, scholen en sportclubs op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.


Algemene kenmerken:

 • Multifunctionele vrijstaande woonboerderij onder architectuur gerealiseerd;
 • Luxe afwerking, volledige isolatie en instapklaar;
 • Ruime privé woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers;
 • Royaal perceel op Zuid(westen) gelegen;
 • Zeer veel parkeergelegenheid op eigen terrein;
 • Mogelijkheid tot wonen en werken onder één dak;
 • Mantelzorg mogelijk (koper dient zelf hiervoor een vergunning aan te vragen bij de gemeente);
 • Zowel de woning alsmede bedrijfsruimte zijn voorzien van alarminstallatie welke apart van elkaar regelbaar is;
 • Veel inbouwkasten en op maat gemaakte kasten;
 • Goede geografische ligging op slechts 10 autominuten van Eindhoven en goede verbinding met snelwegennet A50 en A2;
 • Vanuit de woning zijn voorzieningen als winkels, scholen, hockeyclub, etc. op loop/fietsafstand.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak