Bouwperceel - Verloorekost 1, Bakel


€ 450.000 - Kosten koper

2207 M2
perceelgrootte

Galerij

Beschrijving

Een uitzonderlijk royaal bouwkavel gelegen in villawijk 'Hoekendaal' in een prachtige bosrijke omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Het fraaie perceel harmoniseert optimaal met de natuur in de omgeving. Op dit perceel is het mogelijk uw eigen droomvilla te realiseren en te genieten van de rust en groene omgeving die alom aanwezig is. Het betreft hier een perceel van ca. 2.207 m² op absolute toplocatie, geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning in deze bestaande kleinschalige villawijk met louter vrijstaande villa's op eveneens ruime bosachtige percelen. 

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch midden in de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de verbinding naar de A67 (Venlo -Eindhoven) en N279 (Helmond – ‘s Hertogenbosch) zeer gemakkelijk te bereiken. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.

De bouwkavel heeft een frontbreedte van 42 meter en is ca. 85 meter diep waardoor je zeer veel mogelijkheden hebt voor een gunstige indeling. Het bouwvlak meet ca. 19 x 18 meter.

Het perceel grenst aan de achterzijde aan een weiland en tevens het buitengebied van Bakel waardoor een vrije ligging gegarandeerd is!

De bouwkavel heeft "woonbestemming" en biedt ruimte voor de bouw van 1 vrijstaande woning met daarbij behorende bouwwerken. Het bouwvolume dient tussen de 500 m³ en 1.300 m³ te zijn met een maximale bouwhoogte van 9 meter.

Voor alle details verwijzen we naar het Bestemmingsplan Bakel, Milheeze en Rips, welke op verzoek kan worden toegezonden, u kunt ook het gehele bestemmingsplan nalezen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Koper dient rekening te houden met het bouwrijp maken van deze kavel, de bestemming is reeds "wonen".

Als aspirant-koper dient u zelf te informeren bij het bevoegd gezag of uw bouwplannen binnen de bepalingen van het geldende bestemmingsplan passen.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak