Appartement - Frederik van Eedenplein 6, Eindhoven


€ 1.000.000 - Kosten koper

3
kamers
1
badkamers
2
slaapkamers
1
woonruimtes
1
parkeerplaatsen

In souterrain
garagebeschrijving

2007
oorspronkelijk bouwjaar
177 M2
woningoppervlakte
556 M3
inhoud


Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

In de dynamische kern van Eindhoven staat dit prachtige appartementencomplex genaamd “Central Parkview”. 

In een setting van groen en zeer moderne architectuur, naar een ontwerp van Diederendirrix Architecten, zijn de begrippen comfortabel en luxe wonen op een bijzondere manier vormgegeven. Te midden van het groen is dit uitzonderlijke wooncomplex met 18 royale luxe appartementen gelegen. U heeft nu de kans om eigenaar te worden van 1 van deze unieke objecten. Het betreft een uitzonderlijk ruim exclusief 3-kamer appartement, volledig opnieuw opgebouwd en ingedeeld in 2018. 

Een afgesloten parkeerkelder onder het maaiveld, geheel uit het zicht met voldoende parkeerplaatsen en bergingen geeft toegang tot het appartementencomplex middels een lift. 

Central Parkview is direct aan het park gelegen. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag met een fraai uitzicht over de skyline van Eindhoven en aan de andere zijde een heerlijk uitzicht op het groene stadswandelpark. 

Na een drukke dag vindt u rust in het park, als het ware uw eigen riante tuin, dit is genieten! Door dit lommerrijke park, genaamd “Anne Frank plantsoen” stroomt de Dommel. Gaat uw voorkeur naar stedelijk vermaak? Boutiques, supermarkten, bioscoop, casino, diverse restaurants en cafés zijn gelegen op loopafstand van dit luxueuze appartement. 

Central Parkview is tevens uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. U beschikt over een eigen parkeerplaats (2e parkeerplaats is optioneel) en berging in de parkeerkelder. Over alles-in-één gesproken, de stad, de natuur, comfort, luxe, gemak, vermaak én rust, dit alles binnen handbereik! Dit is een unicum, een uitzonderlijke plaats om te wonen.


Algemene kenmerken:

 • Zeer exclusief afgewerkt appartement op derde etage met waanzinnig uitzicht;
 • 2 jaar geleden compleet opnieuw opgebouwd;
 • Alle kozijnen zijn gewrapt met zwarte folie, zeer onderhoudsvriendelijk;
 • Overal zijn ingebouwde maatwerk kasten van Yara – een exclusive houtsoort;
 • Hoogwaardige corian badkamer meubels en vrijstaand ligbad;
 • Hoogwaardig corian Kookeiland van Siematic Silverline; 
 • Alle inbouwapparatuur is van Gaggenau;
 • Compleet architecturale verlichting aangelegd van Modular;
 • 2e parkeerplaats te koop of te huur mogelijk in overleg;
 • Servicekosten: € 319,-- per maand;
 • Gezonde vereniging van eigenaren;
 • Overname vitrage bespreekbaar;
 • Zeer centraal op loopafstand van het centrum van Eindhoven.

Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak