Villa - Molenstraat 5, Lieshout


€ 1.000.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
2
parkeerplaatsen

Inpandige garage
garagebeschrijving

1961
oorspronkelijk bouwjaar
1442 M2
perceelgrootte
286 M2
woningoppervlakte
1193 M3
inhoud


Vijver

Zwembad (buiten)

Fitnessruimte

Bar

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Een statig, vrijstaand herenhuis gelegen in de authentieke dorpskern van Lieshout dat deel uitmaakt van de Gemeente Laarbeek. Een heerlijke woonlocatie midden in het centrum op een markant en privacy biedend perceel van maar liefst 1.442 m². Dit fraaie object omvat 5 slaapkamers, 2 badkamers, zeer royale kantoor-/praktijkruimte, verwarmd buitenzwembad en inpandige garage. De riante villa is zeer degelijk gebouwd, met hoogwaardige materialen gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en voorzien van een alarminstallatie. 

Maak kennis met deze karakteristieke en royale gezinsvilla gelegen op loopafstand van bakker, ambachtelijke slager, supermarkt, basisscholen, gezondheidscentrum en dorpshuis met buitenschoolse opvang.

Het dorp Lieshout is vooral bekend om bierbrouwerij Bavaria waar al 7 generaties bier wordt gebrouwen volgens een uniek familie recept. De eerste bewoners en tevens bouwers van dit herenhuis waren onderdeel van deze brouwersfamilie. 

De geografische ligging van Lieshout is ideaal te noemen, omdat u zich binnen 15 autominuten in zowel Eindhoven alsmede Helmond bevindt. In 10 minuten bent u op de snelweg richting Amsterdam, Rotterdam, België of Duitsland.  


Algemene kenmerken: 

  • Multifunctionele ruimte op de begane grond, welke voor vele doeleinden is geschikt;
  • Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
  • Gesitueerd op een rustige en rustieke locatie midden in een gemoedelijk Brabants dorp;
  • Voorzien van alarminstallatie;
  • Ideale gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en optionele 6e slaapkamer;
  • Ruime inpandige garage;
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein; toegang middels elektrische dubbele poort
  • Fraaie achtertuin op Zuidoosten gelegen;
  • Hoge plafonds;
  • Ter plaatse zijn alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, basisschool, medisch centrum, buitenschoolse opvang en diverse sportvoorzieningen.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak