Villa - Molenheide 20 , Lieshout


€ 795.000 - Kosten koper

7
kamers
3
badkamers
3
slaapkamers
2
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

2 inpandige garages
garagebeschrijving

1977
oorspronkelijk bouwjaar
9110 M2
perceelgrootte
397 M2
woningoppervlakte
1853 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Vijver

Sauna

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

‘Huize De Hutselaar’ ligt verscholen in een magnifieke bosrijke omgeving en heeft op eigen perceel een prachtig natuurlijk ven met een eilandje. De woning beschikt over een verwarmd binnenzwembad, dubbele inpandige garage en een vrijstaand gastenverblijf. Aan de binnenzijde zijn alle vertrekken royaal van formaat en bieden een sfeervolle ambiance. Vanuit ieder vertrek is er een prachtig zicht op de omliggende tuin en door de vele raampartijen is er overal een prettige lichtinval. De gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven en het snelwegennet maakt dit object uiterst aantrekkelijk voor diegene die veel reizen en thuis willen komen in rust en ruimte. De ‘Japanse’ siertuin met waterpartijen straalt kalmte en evenwicht uit.LET OP! ZOWEL DE VILLA ALS HET GASTENVERBLIJF EN DE TUIN DIENEN VOLLEDIG GERENOVEERD TE WORDEN.
Algemene kenmerken:


  • Het overgrote deel van de begane grond heeft een marmeren vloer met vloerverwarming;
  • Het masterappartement is voorzien van een beveiligde deur en heeft een separate bediening voor de alarminstallatie;
  • Het perceel is rondom voorzien van een hekwerk;
  • Zowel de villa als het gastenverblijf dienen gerenoveerd te worden. 


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper,bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak