Villa - Ganzestraat 13, Hapert


€ 950.000 - Kosten koper

10
kamers
2
badkamers
6
slaapkamers
2
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Vrijstaande garage
garagebeschrijving

2002
oorspronkelijk bouwjaar
1311 M2
perceelgrootte
269 M2
woningoppervlakte
1604 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Fitnessruimte

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Maak kennis met deze royale villa gebouwd in 2002 met uniek en multifunctioneel bijgebouw (2008) voorzien van groot souterrain en dubbele inpandige garage. Deze ideale gezinswoning telt 6 slaapkamers, 2 badkamers, kantoor-/praktijkruimte en privacy biedende tuin met verwarmd buitenzwembad. Een charmante villa welke op toplocatie is gelegen aan een rustige woonstraat en alle primaire voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

Hapert is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Bladel, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het plaatsje is gelegen in de regio “de Kempen” en telt ca. 5.620 inwoners inclusief buurtschap “Dalem”.

De geografische ligging is ideaal te noemen, u bevindt zich binnen enkele minuten op de A67 en ook Eindhoven, ASML en High Tech Campus zijn binnen 20 autominuten bereikbaar. Tevens is deze woning ideaal gelegen als u regelmatig naar onze Zuiderburen afreist richting Antwerpen.


Algemene kenmerken:

  • Zeer royale villa met garage, multifunctioneel bijgebouw én kantoor-/praktijkruimte;
  • Volledig geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, rolluiken en mechanische ventilatie;
  • Gesitueerd op een privacy biedend en rustig perceel;
  • Voorzien van alarminstallatie;
  • Ideale gezinswoning met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers;
  • Verwarmd buitenzwembad;
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • Hapert is gelegen in de Nederlandse Kempen en deze omgeving staat bekend om zijn Bourgondische cultuur met een diversiteit aan restaurants en cafés en de vele natuurgebieden waar u naar harte lust kunt wandelen en fietsen.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te gevenvan dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig tewerk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier vanmeten toe te passen voor het geven van een indicatie van degebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conformde meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. DeMeetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper,bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak