Villa - Oirschotsebaan 1 , Oisterwijk


€ 1.395.000 - Kosten koper

9
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
E
energielabel

Dubbele garage
garagebeschrijving

1930
oorspronkelijk bouwjaar
12115 M2
perceelgrootte
359 M2
woningoppervlakte
1140 M3
inhoud


Jacuzzi

Vijver

Paardenstal

Fitnessruimte

Galerij

Beschrijving

Genieten van de rust of juist de drukte opzoeken? Alles is mogelijk vanuit deze prachtige villa gelegen temidden van de Oisterwijkse bossen en vennen. De diverse ruimtes in de woning zijn allen gericht op de prachtige  parkachtig aangelegde tuin met vijverpartij. Door de vele glaspartijen heeft iedere ruimte een heerlijke lichtinval, tevens kunt u hierdoor van elk jaargetijde maximaal genieten. Op de begane grond bevindt zich de masterbedroom met een uitgebreide badkamer en een fantastische wellnessruimte met jacuzzi.


Het fraaie perceel van 1,2 hectare ligt glooiend en biedt de mogelijkheid voor het houden van paarden en/of andere dieren aan huis. De woning is gelegen in een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kan wandelen of fietsen, terwijl u toch op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Oisterwijk zit, waar u kunt genieten van de vele restaurants en cafés. Uitstekende ligging tussen Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Algemeen:

- Woning heeft een uitgebreid beveiligingssysteem met camerabewaking
- De woning is overal voorzien van horren en plissé deuren
- Levensloopbestendig door badkamer en slaapkamer op de begane grond
- De huidige atelierruimte is eenvoudig om te bouwen naar au pair of gastenverblijf
- Goede mogelijkheden en voldoende ruimte voor beroepen aan huis
- Zeer geschikt voor paarden/dieren liefhebbers
- Mogelijkheid aanwezig voor het realiseren van een bijgebouw van circa 100 m² met verdieping in plaats van de huidige paardenverblijven


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak