Villa - Patrijslaan 13 , Best


€ 2.950.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers

1994
oorspronkelijk bouwjaar
3708 M2
perceelgrootte
991 M2
woningoppervlakte
3721 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Jacuzzi

Sauna

Bar

Golfbaan

Galerij

Beschrijving

Exclusief wonen in deze schitterende villa welke is gelegen op uitstekende woonlocatie aan de golfbaan van Best in de wijk “Koekoeksbos”. De villa is gebouwd met oog voor detail en comfort en hierbij is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Architectuur, ligging, rust, woonoppervlakten, terrasoppervlakten, luxe en wooncomfort staan op uitzonderlijk hoog niveau. De prachtige architectonische uitstraling en de consequent doorgevoerde stijlvorming door de gehele woning en de tuin completeren het geheel. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stad Eindhoven en de uitvalswegen A2/A58.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak