Villa - Provincialeweg 63, Veldhoven


€ 995.000 - Kosten koper

7
kamers
3
badkamers
6
slaapkamers

Dubbele garage
garagebeschrijving

1923
oorspronkelijk bouwjaar
2143 M2
perceelgrootte
319 M2
woningoppervlakte
1480 M3
inhoud


Vijver

Galerij

Beschrijving

Exclusief wonen in:

Provincialeweg 63 te Veldhoven.

Exclusief wonen in deze statige residentiële vooroorlogse villa “De Roeterd”  welke dateert uit 1923 en is gelegen op een zeer fraai en royaal hoekperceel van maar liefst 2143 M². De villa heeft de laatste jaren een flinke modernisering ondergaan waarbij een groot aantal authentieke elementen goed bewaard zijn gebleven. Daarnaast zijn alle moderniseringen in harmonie met het karakter van de woning uitgevoerd. De onder architectuur aangelegde tuin biedt volop privacy en is uitermate geschikt voor het houden van exposities. De situering ten opzichte van Eindhoven en de uitvalswegen A2/A67/A58 zijn slechts op 5 autominuten van de woning gelegen.

“De Roeterd” staat garant voor luxe en comfort, verpakt in een klassieke doch hedendaagse uitstraling. Als bewijs hiervan treft u een heerlijke landelijke ambiance in de leefkeuken welke is ontworpen en uitgevoerd door “Christian”. De study annex bibliotheek met haardpartij is ingericht en gestyld door “Lebesque”. De sfeer in de woning wordt gecompleteerd doordat nagenoeg de gehele woning is voorzien van shutters. Voorts treft men in de woning maar liefst 6 slaapkamers aan waarvan de masterbedroom de beschikking heeft over een eigen dressroom en een badkamer. Een interne huistelefoon- en beveiligingsinstallatie kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. In deze nostalgische villa voelt eenieder zich thuis!


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak