Appartement - Blaarthemseweg 16 , Veldhoven


€ 499.000 - Kosten koper

4
kamers
1
badkamers
2
slaapkamers

2011
oorspronkelijk bouwjaar
130 M2
woningoppervlakte
530 M3
inhoud


Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

In de oude pastorie van ‘’ Zeelst’’ (Veldhoven) bevindt zich dit prachtig luxe afgewerkte begane grond appartement welke onlangs met veel gevoel voor stijl en historie in dit fraaie monumentale pand is gerealiseerd. Het appartement bestaat uit een zeer royale woonkeuken welke is voorzien van een groot spoeleiland. De echte eyecatchers in deze woning zijn de schitterende originele kluis, de hoge plafonds met sier stucwerk en de authentieke gewelfde kelderruimte. Verder beschikt het appartement over een sfeervolle woonkamer welke middels 3 deuren direct in verbinding staat met het brede op het zuiden gesitueerde buiten terras en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met walk in closet en badkamer ensuite. Het appartement heeft een vloer oppervlakte van ca. 130 m², dit is exclusief de kelderruimte (ca. 48 m²) en het buitenterras. Tevens is er een parkeerplaats beschikbaar voor dit fraaie appartement in de parkeerkelder. Rondom het complex is er voldoende andere parkeergelegenheid. “Zeelst” is niet alleen maar een rustige, historische woonplek, maar is ook nog eens uitstekend bereikbaar, als meest oostelijke deel van Veldhoven ligt het dicht bij de A2 en de A67. Een prima uitvalsbasis dus als u ergens met de auto naartoe wil.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak