Landgoed - Spechtlaan 6 , Lieshout


€ 2.490.000 - Kosten koper

10
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
A
energielabel

2003
oorspronkelijk bouwjaar
48060 M2
perceelgrootte
501 M2
woningoppervlakte
2000 M3
inhoud


Jacuzzi

Zwembad (buiten)

Paardenstal

Fitnessruimte

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Verscholen in het groen en op één van de meest unieke locaties van Zuidoost-Brabant ligt dit fantastische landgoed op slechts 15 minuten van het centrum Eindhoven. Ook Helmond, Son, Sint-Oedenrode zijn snel bereikbaar. 10 jaar geleden heeft de huidige eigenaar het landgoed van 5 hectare opnieuw ingedeeld en hierop onder andere een zeer hoogwaardig afgewerkte villa met professionele paardenverblijven gerealiseerd. Het gebouw met de paardenverblijven is tevens eenvoudig om te bouwen naar kantoorruimte, mantelzorgwoning, praktijk aan huis of hobbyruimte.


Op de begane grond zijn meerdere sfeervolle vertrekken. Een aparte TV kamer voorzien van gas openhaard, een grote woonkamer voorzien van hout gestookte openhaard, kantoorruimte, gezellige eetkamer, royale open leefkeuken met aansluitend een gezellige ruimte met een complete bar en gas gestookte openhaard. In de kelder bevindt zich een volledig gekoelde wijnruimte, een loungeruimte met groot poolbiljart en technische ruimte met mogelijkheid voor opbergruimte. De villa is uitgerust met 1 grote master-bedroom met aansluitend een zeer royale badkamer. Tevens 3 royale slaapkamers, een aparte badkamer en separaat toilet. Bovendien is er nog een gastenkamer voorzien van een vaste wastafel en douche.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak