Woonboerderij - Sweenslag 14, Erp


€ 2.450.000 - Kosten koper

10
kamers
4
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
D
energielabel
Ja
guesthouse

dubbele garage en dubbele carport
garagebeschrijving

1865
oorspronkelijk bouwjaar
9390 M2
perceelgrootte
487 M2
woningoppervlakte
2200 M3
inhoud


Jacuzzi

Vijver

Sauna

Stoombad

Fitnessruimte

Bioscoop

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

De meest unieke woonboerderij van Zuidoost Brabant met alle luxe die u zich maar kunt bedenken zoals een ‘Sex and the City’ walk-in-closet, een welness, een zwemvijver (ca. 1.000 m2) en een separaat gasten verblijf met poolhouse. Deze boerderij is gebouwd met zeer hoogwaardige en duurzame materialen en tot in de kleinste details uitermate verfijnd uitgevoerd. Het magnifieke perceel rondom de woning is op fraaie wijze aangelegd en geheel omheind met hekwerk. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en de vrije natuur en toch binnen 20 autominuten de gezelligheid opzoeken van steden als Den Bosch of Eindhoven. De bijgebouwen bieden plaats aan 4 auto’s en de mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis.


Algemene kenmerken:
- De begane grond is geheel voorzien van een natuurstenenvloer met vloerwarming
- Fitnessruimte is eenvoudig te transformeren naar een kantoor/praktijkruimte
- Woning is voorzien van NuVo muzieksysteem en een uitgebreide alarminstallatie


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidigemanier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van degebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conformde meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. DeMeetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak