Villa - Tegenbosch 8 , Eindhoven


€ 995.000 - Kosten koper

6
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
A
energielabel

2007
oorspronkelijk bouwjaar
2398 M2
perceelgrootte
245 M2
woningoppervlakte
1300 M3
inhoud

Galerij

Beschrijving

Unieke vrijstaande woning in hoeve stijl gebouwd gelegen op gewilde locatie tegen landgoed ‘De Wielwaal’. De woning is zeer luxe afgewerkt en beschikt o.a. over een fantastische woonkeuken, een ruime inpandige garage en een parkachtige achtertuin op het Zuidwesten gelegen van ruim 2.000 m². 

De wijk laat zich kenmerken door zijn ruime opzet, met veel groen omgeven en een omsloten karakter.
Uitstekende geografische ligging ten opzichte van het snelwegennet, Eindhoven airport, de Internationale school en het bruisende centrum van Eindhoven.

Algemeen:

- Uitstekende staat van onderhoud

- Grootste perceel van de wijk

- Formidabele leef keuken


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak