Landhuis - Ulenpas 83, Eindhoven


€ 749.000 - Kosten koper

6
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

1978
oorspronkelijk bouwjaar
1355 M2
perceelgrootte
211 M2
woningoppervlakte
800 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk ‘Ooievaarsnest’ ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is  keurig onderhouden en beschikt over 4 royale slaapkamers en een fijne woonkeuken. Het perceel van ruim 1.350 m² biedt optimale privacy en de achtertuin is ideaal op het Zuiden gesitueerd.


Prima gelegen op gewilde, rustige en kindvriendelijke locatie. Op korte afstand van onder meer uitvalswegen (A2/A67), Philips Campus, ASML, Maxima Medisch Centrum, diverse scholen en natuurgebied. Winkelcentrum ‘Kastelenplein’ met vele voorzieningen is ook in de directe nabijheid gelegen.

Algemeen:
De begane grond is deels voorzien van elektrische rolluiken, welke tevens op afstand bedient kunnen worden (Somfy systeem). Het perceel is geheel omheind met hekwerk en heeft 2 afsluitbare poorten, tevens is het perceel gedraineerd. De woning is voorzien van dubbel glas, spouwmuur,- vloer,- en dakisolatie.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak