Villa - Wegedoorn 1, Geldrop


€ 1.245.000 - Kosten koper

6
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
B
energielabel

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

2000
oorspronkelijk bouwjaar
10379 M2
perceelgrootte
305 M2
woningoppervlakte
1374 M3
inhoud


Vijver

Galerij

Beschrijving

Nabij het centrum wonen op een perceel van ruim 1 hectare? Het is mogelijk in dit magnifieke landhuis gelegen op absolute toplocatie in villawijk ‘grote bos’.

De situering van deze woning met de omliggende parkachtige tuin maken het tot een uniek geheel wat u zelden ergens anders zult treffen. De woning is 16 jaar geleden gebouwd en direct levensloop bestendig ingericht met een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het materiaalgebruik is van zeer hoogwaardige kwaliteit waarbij veelal natuurlijke materialen zijn toegepast. Het comfort van deze woning ligt op hoog niveau met o.a. 4 slaapkamers met 4 badkamers, fraaie marmeren vloer met vloerverwarming op de gehele begane grond, een uitgebreide beveiligingsinstallatie en een centraal stofzuigsysteem. Het perceel is op ongeëvenaarde wijze aangelegd met een keur aan bomen, struiken en bloemen en is in ieder jaargetijde de moeite waard om in te vertoeven.

Algemene kenmerken:
- Zeer goede isolatie met o.a. HR beglazing
- Uitgebreide beveiligingsinstallatie met camerabewaking, alarm op meldkamer en veiligheids hang –en sluitwerk, waarbij ieder raam afzonderlijk afsluitbaar is
- De gehele woning is voorzien van hetelucht verwarming
- De begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming
- Centraal stofzuigsysteem
- Glas in lood ramen geïntegreerd in HR beglazing
- Unieke ligging nabij scholen, sportvoorzieningen, winkels, natuurgebied en het snelwegennet (A67 – A2)
- Geldrop is een middel grote plaats met vele goede voorzieningen waaronder: NS station, Ziekenhuis, Middelbare school met alle niveaus, diverse restaurants en vele sportclubs.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak