Landhuis - Horst 19 , Helmond


€ 869.000 - Kosten koper

6
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

1967
oorspronkelijk bouwjaar
2313 M2
perceelgrootte
315 M2
woningoppervlakte
1325 M3
inhoud


Sauna

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Deze klassieke rietgedekte villa is gelegen op absolute toplocatie in een van oudsher bekende villawijk in Helmond. De woning is van een zeer degelijke kwaliteit en geeft direct bij binnenkomst een gezellige en familiaire sfeer. De indeling van deze woning is zeer doordacht en alle ruimtes zijn van een uitstekend formaat. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde biedt deze woning een garantie voor veel  privacy, waarbij de achtertuin ook nog eens ideaal op het Zuidwesten is gesitueerd.


Sportfaciliteiten als een hockeyclub, tennisvereniging en de golfclub zijn allemaal in of direct tegen deze villawijk aan gelegen en zijn dan ook letterlijk op loopafstand van deze woning. De volgroeide tuin rondom de woning is onderhoudsvriendelijk aangelegd en laat zich kenmerken door de prachtige grote Rododendrons struiken. Deze prachtige familiewoning beschikt voorts over 4 zeer royale slaapkamers, 2 badkamers en een riante dubbele inpandige garage.


Bijzonderheden:

- Inruil van uw huidige woning bespreekbaar
- De woning is op de begane grond geheel voorzien van rolluiken.
- Meest unieke ligging binnen deze zeer geliefde villawijk!!
- Goede verbindingen met het centrum en de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Venlo/Maastricht.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak