Bouwperceel - Molenheideweg , Best


€ 895.000 - Kosten koper

59720 M2
perceelgrootte

Galerij

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op een landgoed op slechts enkele minuten van Eindhoven gelegen!! Dit exclusieve bouwkavel van bijna 6 hectare biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen wens een riant landhuis met diverse opstallen te realiseren. De kavel is gelegen in een bosrijke omgeving. Voor de huidige bouwtekeningen is reeds een bouwvergunning aanwezig. Bij afname van het gehele perceel is NSW rangschikking verleend met de daarbij behorende fiscale voordelen (www.nswrangschikking.nl). Zeer goede bereikbaarheid op slechts enkele minuten van de snelwegen A2 en de A50 gelegen!!

Omschrijving:
 
Binnen het bestemmingsplan ‘buitengebied Beste 2012’ is voor het complex de bestemming ‘buitenplaats’ van toepassing.
Deze bestemming staat een bebouwing toe voor wonen:

1) van een vrijstaand huis met een bouwvlak van 50m x 50m, een bouwvolume van maximaal 2.140 m³, een goothoogte van maximaal 6.60 meter en een dakhelling van maximaal 45 graden.

2) Vrijstaande bijgebouwen met een bouwvlak tot maximaal 150 m² en een goot- en nokhoogte van maximaal respectievelijk 3 meter en 5 meter.


Bijzonderheden:

Bos en natuurterrein

Gezien de grootte van het gehele terrein is voor landgoed de Molenheide een rangschikking onder de natuurschoonwet 1928 aangevraagd en verleend. Om te voldoen aan de eisen in het kader van deze rangschikking onder de natuurschoonwet 1928 is een inrichtingsplan opgesteld en beschikbaar voor de kopers om het terrein om te vormen tot een landschappelijk besloten bos en natuurgebied.

Het inrichtingsplan voorzien in de aanleg van een gevarieerd bos met open ruimte )paddock) en een eikenlaan naar het landhuis met tuin en terrassen. Bij de inrichting en soort keuze is rekening gehouden met de dekking en voedsel voor dieren. Een deel van de tuin bij het landhuis kan ‘natuur’ ontwikkeld worden. In de vorm van een half natuurlijk grasland. Houtproductie is mogelijk na 30 jaar.

Het ministerie van LNV heeft een regeling waarmee subsidie wordt verleend voor de aanleg van nieuw boe en natuur, genaamd ‘subsidieregeling natuurbeheer 2000’. Voor eigenaren van gerangschikte landgoederen NSW bestaan voorts fiscale faciliteiten in de vennootschapsbelasting.

Een financieel overzicht van de ontwerp, aanleg en onderhoudskosten alsmede van mogelijke subsidiebijdragen is beschikbaar.

U bent echter geheel vrij in uw keuze inzake ontwerp en stijl.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak