Villa - Burgemeester Krollaan 71, Helmond


€ 695.000 - Kosten koper

5
kamers
1
badkamers
3
slaapkamers
F
energielabel

Vrijstaande garage
garagebeschrijving

1930
oorspronkelijk bouwjaar
1210 M2
perceelgrootte
191 M2
woningoppervlakte
700 M3
inhoud


Sauna

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Op de hoek van de van oudsher gerenommeerde ‘Burgemeester Krollaan’ ligt deze perfect onderhouden rietgedekte villa met royale vrijstaande garage en praktijkruimte. Deze sfeervolle woning ligt op een heerlijk privacy biedend perceel  van ruim 1.200 M2, waarbij de tuin rondom met oog voor detail is aangelegd. Aan de binnenzijde is de ambiance precies zoals u van de buitenzijde verwacht; diverse haardpartijen, een gezellige leefkeuken en vanuit alle vertrekken zicht op de prachtige tuin. De geografische ligging is uitstekend te noemen, de winkels in Mierlo-Hout zijn op loopafstand gelegen en binnen 10 autominuten bent u zowel in Eindhoven als in het centrum van Helmond.

Algemene kenmerken:
- In 2015 is de woning geheel voorzien van nieuw stucwerk
- De rieten dakbedekking is in 2010 geheel vervangen, de dakbedekking van de garage is in 2011 vervangen
- De buitenzijde is in 2014 compleet geschilderd
- Het begane grond deel van de woning is 10 jaar geleden grondig gerenoveerd en zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde uitgebouwd
- C.v.-ketel is in 2010 vervangen
- Er is een alarminstallatie en rookmelders aanwezig


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.Stuur mij meer informatie of maak een afspraak