Villa - Geldropseweg 55, Helmond


€ 1.195.000 - Kosten koper

7
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
B
energielabel
Ja
guesthouse

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

2003
oorspronkelijk bouwjaar
2016
verbouwd in
4950 M2
perceelgrootte
325 M2
woningoppervlakte
1360 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Fitnessruimte

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Inruil van uw eigen woning of bedrijfsvastgoed is bespreekbaar!


Op een magnifiek bosperceel van nagenoeg een halve hectare ligt deze uiterst luxueuze riet gedekte villa met binnenzwembad. 

Het geheel is gesitueerd aan de zoom van de wijk Brandevoort, tussen Mierlo en Helmond met uitstekende verbinding naar de A270 tussen Eindhoven en Helmond. Oorspronkelijk is het geheel in 2004 gebouwd echter in 2016 is de woning grotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd met onder andere een praktijkruimte op de begane grond en een geconditioneerd modern binnenzwembad met uniek orangeriedak, luxe verlichting, douchefaciliteit en op de zuid- en westzijde volledig te openen schuifpuien. 

Algemene kenmerken: 
- In 2016 grotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd 
- Zowel binnen als buiten in 2016 volledig geschilderd 
- Praktijkruimte is ook uit te breiden met een verdiepingsvloer waardoor het eenvoudig tot gastenverblijf kan worden getransformeerd
- Alarminstallatie is inbegrepen, echter ter overname in combinatie met de camerabeveiliging 
- Zeer uitgebreide zwembadinstallatie 
- Waterontharder systeem 
- Nieuw en modern binnenzwembad met volledig open te schuiven glazen puien


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak