Woonboerderij - De Kleine Overbrug 5, Helmond


€ 947.000 - Kosten koper

6
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
A
energielabel
Ja
guesthouse

Vrijstaande garage
garagebeschrijving

1950
oorspronkelijk bouwjaar
2006
verbouwd in
2605 M2
perceelgrootte
212 M2
woningoppervlakte
800 M3
inhoud


Sauna

Stoombad

Fitnessruimte

Golfbaan

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving


Op unieke locatie aan Golfbaan ‘Overbrug’ ligt deze geheel gerenoveerde woonboerderij op een riant perceel van 2.600 m². De huidige eigenaren hebben deze voormalige boerderij ca. 10 jaar geleden omgetoverd tot een sfeervolle woning, welke voldoet aan alle wensen van de veeleisende koper. Een woonkeuken met ‘Bulthaup’ inrichting, een living van meer dan 80 m² en een bijgebouw met volledige wellness inrichting zijn slechts enkele kenmerken van dit fraaie object. De ligging op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Helmond en toch volledig in het groen maken deze locatie tot een unicum.


Algemene kenmerken

De renovatie in 2006 is compleet gedocumenteerd met foto’s en bestaat o.a. uit:
- Nieuw dak met isolatie
Nieuwe ramen en kozijnen met HR++ glas
-
Compleet nieuw leidingwerk van riolering, wateren elektra
- Isoleren van spouwmuren en vloeren
- Behandeling tegen houtworm/boktor
- Wijnkelder/provisieruimte aanwezig onder entree

Bijgebouw is in 2014 nieuw opgetrokken en volledig geïsoleerd. Onder fundering van het bijgebouw is een opening gemaakt t.b.v. aansluitingen voor aanleg zwembad. Parterre is voorzien van vloerverwarming. 


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

 De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidigemanier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van degebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conformde meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. DeMeetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak