Landhuis - mierloseweg 156, Geldrop


€ 1.575.000 - Kosten koper

12
kamers
3
badkamers
7
slaapkamers
1
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
D
energielabel

3 auto's
garagebeschrijving

1978
oorspronkelijk bouwjaar
12539 M2
perceelgrootte
434 M2
woningoppervlakte
2500 M3
inhoud


Vijver

Bar

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Wanneer aan een woning een naam wordt verbonden gaat het meestalom een bijzonder object. In het geval van landhuis ‘Vogelsberg’ is dit zeker van toepassing. Voor het ontwerpen van dit fraaie Engelse landhuis is in 1976 door een ondernemende Geldropse familie opdracht gegeven aan het befaamde architectenbureau Van Vliet & Zonen uit Laren. Sinds die tijd is deze magnifieke woning familiebezit gebleven. De ligging aan de Mierloseweg op een parkachtig perceel van ruim 1,2 hectare is met recht uniek te noemen, vanwege de rust en de ruimte, maar ook vanwege de gunstige ligging nabij het centrum van Geldrop en Eindhoven. 

Het ruime volume van deze woning maakt het tot een echt comfortabel familiehuis,waarbij alle gezinsleden meer dan voldoende privacy kunnen hebben. De indeling op alle verdiepingen bestaat uit meerdere vertrekken, zodat er overal een huiselijk sfeer heerst. De tuin rondom dit landhuis is op parkachtige wijze aangelegd en de terrassen aan de achterzijde van de woning zijn perfect op het Zuiden gesitueerd. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en veelal natuurlijke materialen geven dit landhuis veel grandeur en een tijdloos karakter. 


Algemene kenmerken:

- Heb object verkeerd in goede staat van onderhoud

- De tuis is aangelegd met een automatische beregeningsinstallatie en een robotmaaier

- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing

- Beveiliging middels uitgebreid alarmsysteem en cijfersloten

- 2 CV - ketels en warmwaterboiler

- Gemeente Geldrop -Mierlo beschikt over een NS station, een Ziekenhuis, diverse (middelbare)scholen, sportclubs, sportclubs en vele winkels en restaurants.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier vanmeten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructievanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is eenafgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet vollediguit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak