Herenhuis - Dorpsstraat 114 , Helmond


€ 1.095.000 - Kosten koper

12
kamers
5
slaapkamers
6
parkeerplaatsen

1935
oorspronkelijk bouwjaar
3876 M2
perceelgrootte
476 M2
woningoppervlakte
1600 M3
inhoud


Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Deze schitterende oude burgemeesterswoning is uit de 2e helft van de jaren 30 en gebouwd door aannemer Adriaans uit Stiphout. De prachtige monumentale villa is geschikt voor zowel wonen als kantoor of een combinatie daarvan. Alle ruimtes in de woning zijn royaal en de indeling is hierdoor zeer multifunctioneel. Door de jaren heen zijn de meeste authentieke elementen goed bewaard gebleven, waardoor dit prachtige pand nog alle nostalgie uit vervlogen tijden uitademt. Het perceel rondom is op parkachtige wijze aangelegd met fantastische volgroeide bomen en planten.
De ligging is uitstekend te noemen nabij zowel het snelwegennet als het centrum van Helmond of de gezellige dorpskern van Stiphout. Gaat u hier wonen of werken?

Algemene kenmerken:
- uitgebreid alarmsysteem
- goede mogelijkheden voor beroepen aan huis, door de vele ruimten en de twee entrees 
- veel authentieke elementen zoals ramen en kozijnen, deuren, lambrisering, glas in lood en tegelvloeren
- Manshoge kelderruimte, welke zeer geschikt is als wijnkelder of opslagruimte, ook heeft deze ruimte daglicht toetreding door middel van 2 koekoeken
- Onderhavig pand voldoet thans niet aan de eisen van een woning door het ontbreken van sanitaire voorzieningen.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak