Landhuis - Mr de la Courtstraat 36, Vessem


€ 895.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

1980
oorspronkelijk bouwjaar
11964 M2
perceelgrootte
285 M2
woningoppervlakte
1350 M3
inhoud


Jacuzzi

Vijver

Sauna

Galerij

Beschrijving


Karakteristiek vrijstaande landhuis gelegen op heerlijke rustige locatie in het buitengebied van Eersel. Het geheel staat op een magnifiek perceel van bijna 12.000 m² met centraal daarin een prachtige vijverpartij. Aan de achterzijde van het perceel ligt een weide welke een prachtig uitzicht geeft op het achtergelegen natuurgebied. De woning is goed gepositioneerd op het perceel zodat u overal rondom de woning van maximale privacy kunt genieten. 


Het afwerkingsniveau van dit landhuis laat zicht het best omschrijven als “hoogwaardig en robuust”. De begane grond is royaal ingedeeld en geeft u in alle vertrekken direct een warm familiegevoel. Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, een goed uitgeruste en luxe badkamer en veel praktische ingebouwde kastruimte.  

Aan de achterzijde van de woning is het op zomerse dagen goed toeven onder de in eiken uitgevoerde overkapping welke met elektrische zonnescreens is af te sluiten. Verder door in de tuin bevindt zich nog een fijne ontspanningsplek met een tuinhuisje voorzien van infrarood sauna en een buiten jacuzzi. Het laatste deel van het perceel is een weide welke een prachtig uitzicht geeft op het achtergelegen natuurgebied .

Bijzonderheden:

Inruil van uw eigen woning is bespreekbaar en kosten koper komen voor rekening van de verkoper.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak