Villa - Eikenwal 10, Helmond


€ 975.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
5
parkeerplaatsen
B
energielabel
Ja
guesthouse

Dubbele vrijstaande garage
garagebeschrijving

2531 M2
perceelgrootte
280 M2
woningoppervlakte
1100 M3
inhoud


Vijver

Zwembad (buiten)

Fitnessruimte

Bar

Poolhouse

Galerij

Beschrijving

Op heerlijk rustige woonlocatie met vrij uitzicht over het ‘Eindhovensch kanaal’ ligt dit charmante vrijstaande huis met dubbele garage en vrijstaand kantoor/gastenverblijf. Het perceel van ruim 2.500 m² biedt veel privacy en is fraai aangelegd met een verwarmd buitenzwembad en een bijzondere vijverpartij. In 2016 heeft de huidige eigenaar het pand grondig gerenoveerd en met gevoel voor de stijl en smaak van nu uitgevoerd. De indeling van de woning maakt het uitstekend geschikt voor inwonende ouders en/of de uitoefening van een beroep aan huis. Door het gebruik van mooie en luxe materialen heeft deze familiewoning een fijne en gemoedelijke sfeer zowel in als rondom dit huis en alleen een bezichtiging zal u hiervan overtuigen.


Algemene kenmerken
De renovatie in 2016 bevatte o.a. de navolgende zaken:
-
Nieuwe keukeninrichting door Kortooms Interieurbouw
-
Nieuwe badkamerinrichting
- Alle toiletruimtes vernieuwd
- Volledig geautomatiseerd en verwarmd zwembad aangelegd
- Vijverpartij aangepast met planten en installatie
- Binnen -en buitenschilderwerk vernieuwd
- Tuin compleet nieuw aangelegd met grondwaterput, beregeningsinstallatie en compressor
- Nieuwe houten automatische toegangspoort van Padoek hout
- Nieuwe gashaard in keuken geplaatst
- Nieuwe c.v.-installatie in kantoorruimte

Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geenrechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak