Villa - Zwanenven 35, Eindhoven


€ 1.245.000 - Kosten koper

10
kamers
3
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

1996
oorspronkelijk bouwjaar
2011
verbouwd in
1190 M2
perceelgrootte
475 M2
woningoppervlakte
2200 M3
inhoud


Jacuzzi

Fitnessruimte

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Op zoek in Eindhoven Zuid naar een riante en eigentijdse villa waar u ook nog eens een zeer representatief uw beroep ofpraktijk aan huis kunt uitoefenen? Deze luxe uitgevoerde familiewoning biedt het allemaal! Wanneer u aankomt in de straat vallen direct het flinke volume en het verhoogde bouwniveau van deze villa op. Het gigantische souterrain met o.a. een dubbelegarage en een gastenverblijf zorgen voor het verhoogde niveau, wat het geheel een statige uitstraling geeft. Het perceel meet bijna 1.200 m²en is perfect op het Zuiden gesitueerd, zodat u heerlijk van de zon kunt genieten op het overdekte terras. Riant wonen in het groen tegen natuurgebied ‘Riel’ en toch op slechts 10 minuten van de snelweg en het bruisende stadscentrum is het beste van twee werelden te noemen. 

Quote van de eigenaar: “met bijzonder veel genoegen hebben wij met ons gezin hier gewoond, familie en kennissen ontvangen, gewerkt en een inwonende au-pair gehad”.

Algemene kenmerken:

  • Goede isolatievoorzieningen
  • In 2011 is er een complete restyling gedaan door binnenhuisarchitect Marco van Ham die gezorgd heeft voor de smaakvolle lichtgrijze lambrisering en kastenwanden. Ook de verlichting in de plafondlijsten, de keuken met schiereiland en de garderobekasten in de masterbedroom hebben het geheel nog leefbaarder en luxer gemaakt
  • Prachtige woonlocatie in Eindhoven Zuid in de wijk ‘Gijzenrooij’ tegen natuurgebied ‘Riel’ gelegen
  • Ideale ligging voor degene die veel reist door de ligging nabij de uitvalswegen (A2 –A67) en Airport Eindhoven
  • De Internationale school, High Tech campus en ASML zijn alle op luttele autominuten afstand gelegen
  • Zeer geschikt voor administratief kantoor, advies/marketingbureau, live-in ouders en/of
    au-pair


Download onze brochurevoor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning teworden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om inonderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstandvan een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Totzekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het totstand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellenof een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meereenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie vande gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijnconform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. DeMeetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteldom u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van debrochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aaneventuele onjuistheden.
 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak