Landhuis - Ministerlaan 50, Eindhoven


€ 995.000 - Kosten koper

9
kamers
2
badkamers
6
slaapkamers
1
woonruimtes
Nee
guesthouse

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

1981
oorspronkelijk bouwjaar
2459 M2
perceelgrootte
1600 M3
inhoud


Jacuzzi

Zwembad (buiten)

Sauna

Stoombad

Bar

Poolhouse

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

BIEDEN VANAF € 995.000,- KOSTEN KOPER!!

Is dit uw droomhuis? Maar twijfelt u in verband met de verkoop van uw eigen woning? Inruil van uw woning is mogelijk!
 

Zeer royaal, traditioneel gebouwd landhuis met o.a. een souterrain met complete bar, begane grond met o.a. royale living en woonkeuken en op verdieping 2 badkamers en 6 (slaap)vertrekken gelegen op prachtig perceel van maar liefst 2459 m2 met poolhouse, buitenzwembad, theehuis en jacuzzi.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatie verschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.
 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak