Landhuis - Postels Huufke 24, Vessem


€ 889.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
1
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
Nee
guesthouse

dubbele garage met houten deuren
garagebeschrijving

1970
oorspronkelijk bouwjaar
1800 M2
perceelgrootte
265 M2
woningoppervlakte
1480 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Sauna

Galerij

Beschrijving

Deze levensloopbestendige villa gelegen op loopafstand van de dorpskern is heerlijk rijk uitgevoerd met o.a. een verwarmd binnenzwembad, sauna, 5 slaapkamersen 2 badkamers. Het perceel biedt 100% privacy en geeft u de mogelijkheid om hier van elke jaargetijde te genieten. 

Vessem is een heerlijk dorp om in te wonen en een van de best bewaarde geheimen van Zuidoost Brabant.De lokale bevolking laat zich kenmerken door gemoedelijkheid, hulpvaardigheiden standvastigheid. De streek zelf wordt gekenmerkt door natuur en de Bourgondisch cultuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen en dat alles op slechts 15 autominuten van centrum Eindhoven of Veldhoven en bedrijven als ASML, High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum. Ook ideaal gelegen als u dagelijks naar onze zuiderburen moet afreizen richting Antwerpen.


Bijzonderheden

  • Levensloopbestendige woning
  • Camerasysteem en alarm
  • Sproei-installatie
  • Elektrische poort 


Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woningte worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of omin onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen.Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot standkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of eenwaarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak