Villa - Jan Smuldersstraat 44, Vessem


€ 1.795.000 - Kosten koper

11
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
3
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
A
energielabel

Inpandig voor 4 auto's
garagebeschrijving

2007
oorspronkelijk bouwjaar
2014
verbouwd in
4665 M2
perceelgrootte
405 M2
woningoppervlakte
1650 M3
inhoud


Jacuzzi

Vijver

Fitnessruimte

Bioscoop

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Deze onder moderne architectuur gebouwde villa met dubbele garage en kantoorruimte aan huis is met recht een parel in het groen te noemen. De gehele villa is licht en ruim van opzet en met duurzame materialen uitgevoerd. De mooie lichtinval kenmerkt het gehele pand en met onder andere een fraaie kantoorruimte voorzien van eigen ingang, een ruime en lichte woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers en een dubbele inpandigegarage is deze villa een unicum te noemen. Onder een groot deel van de woningbevindt zich een souterrain en dit omvat een homecinema, geklimatiseerde wijnruimte en een eigen bar met biljart, kortom: ideaal voor de beste feestjesaan huis. 

De woning is gelegen in Vessem, een heerlijk dorp en één van de best bewaarde geheimen van De Kempen. Een karakteristiek van de bewoners van dit gebied is goedheid, gemoedelijkheid, hulpvaardigheid en standvastigheid. De streek wordt gekenmerkt door: natuur & avontuur en bourgondisch leefwijze & cultuur. Er is volop gelegenheid tot wandelen, fietsen en andere vormen van recreëren en dat alles op slechts 15 autominuten van het centrum van Eindhoven of Veldhoven. De ligging van dit pand is ook ideaal als u dagelijks naar onze zuiderburen moet afreizen. 

Bijzonderheden:

  • Er bestaat de mogelijkheid om het achtergelegen (bouw)perceel bij te kopen. Indien u hier vragen over heeft vernemen wij het graag. 
  • Geheel omheind met automatische toegangspoort 
  • Beregeningsinstallatie met druppelslangen
  • Uitgebreid beveiligingssysteem met o.a. camerasysteem en alarm op meldkamer
  • Eigen ondergrondse “Meloc” afvalcontainer
  • Gehele woning is voorzien van Domotica- systeem
  • Zeer hoogwaardig en gedetailleerd afwerkingsniveau 


Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot hetdoen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om teallen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundigadviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingendient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijkebankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe tepassen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in dezebrochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de onsbeschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van deNEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, doorbijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.


Deze informatie is door ons samengesteldom u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van debrochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aaneventuele onjuistheden. 


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak