Landhuis - Villapark 30, Geldrop


€ 889.000 - Kosten koper

8
kamers
3
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Dubbele Carport
garagebeschrijving

1967
oorspronkelijk bouwjaar
2290 M2
perceelgrootte
245 M2
woningoppervlakte
860 M3
inhoud


Jacuzzi

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op absolute toplocatie in het villapark van geldrop gelegen gerenoveerde vrijstaande woning met ruime oprit en dubbele carport. De woning omvat 5 slaapkamers, 3 badkamers, een sfeervolle ruime woonkamer en een heerlijke open leefkeuken met luxe inrichting. Prachtig privacy biedend perceel rondom de woning en een verhoogd terras met ingebouwde jacuzzi. Zeer gunstige ligging op slechts 10 autominuten van eindhoven en het snelwegennet (a-67/a2). Geldrop biedt alle voorzieningen zoals een ziekenhuis, ns-station, diverse goede restaurants en een middelbare school.

Algemene kenmerken

- Veel luxe inbouwverlichting toegepast met dimmers o.a. woonkamer, keuken, eetkamer en speelkamer;

- Kantoor/praktijkruimte met eigen ingang en logeerruimte op begane grond met eigen ingang;

- Echte familiewoning met het comfort van 3 badkamers, een aparte speelkamer en aparte werkkamer/kantoorruimte;

- Ideale ligging op slechts 10 autominuten van Eindhoven en op korte afstand van Ziekenhuis, middelbare school, NS-station, restaurants en winkels;

- Op loopafstand van bossen en natuurgebied gelegen, perfect voor lange wandelingen met kinderen en/of honden.Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak