Villa - Egelatier 5, Helmond


€ 725.000 - Kosten koper

8
kamers
1
badkamers
5
slaapkamers
4
parkeerplaatsen

1980
oorspronkelijk bouwjaar
860 M2
perceelgrootte
265 M2
woningoppervlakte
810 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Zwembad (buiten)

Sauna

Stoombad

Bar

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

In het ‘groene’ Stiphout ligt deze bijzondere vrijstaande woning met een uitzonderlijk zwembad. Wanneer u de straat in komt rijden merkt u meteen de rust en het lommerrijke karakter van de omgeving. De woning zelf laat zich kenmerken door de zeer royale woonoppervlakte op de begane grond en de geheel vrij gelegen achtertuin welke u maximale privacy garandeert en uitstekend op de zonzijde is gesitueerd.

De huidige eigenaar heeft de woning enkele jaren geleden op unieke wijze aangepast, waarbij er een loungeruimte aan de tuinzijde is gecreëerd met een verwarmd zwembad waarbij u zowel binnen als buiten kunt zwemmen. De geografische ligging van de woning is perfect te noemen door de nieuwe ontsluiting met de A270 (Helmond – Eindhoven). Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn alle op fietsafstand gelegen, ook het centrum van Helmond en Eindhoven zijn op slechts 10 autominuten afstand.

Algemeen:
- Loungeruimte is eventueel eenvoudig om te bouwen naar een slaapkamer met badkamer op de begane   grond
- De woning is volledig geïsoleerd
- Uniek concept met zowel een binnen als een buitenzwembad
- Zeer rustige woonlocatie met gunstige geografische ligging


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak