Woonboerderij - Vaarselstraat 55, Someren


€ 1.250.000 - Kosten koper

13
kamers
6
badkamers
9
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
A
energielabel
Ja
guesthouse

2012
oorspronkelijk bouwjaar
6400 M2
perceelgrootte
218 M2
woningoppervlakte
925 M3
inhoud


Boomgaard

Vijver

Golfbaan

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar zeer luxueuze gastenverblijven zijn gesitueerd. 

Op deze locatie stond van oudsher al een boerderij met schop. Volgens de overlevering gebouwd met de stenen van het voormalig kasteel ‘De Donck’. Ook de huidige boerderij vormt een geheel met zijn natuurlijke omgeving, eveneens bekend van Nationaal Park De Grote Peel en de Strabrechtse Heide. Het perceel is aangelegd met een groot gazon waarin een flinke vijverpartij met 2 vlonderterrassen centraal staat. 

Algemeen kenmerken
- De woonboerderij(prive gedeelte) is gescheiden van het verhuurde bijgebouw
- Recentelijke bebouwing en daardoor goede staat van onderhoud
- Perfecte isolerende eigenschappen
- Warmte-terugwinsysteem (WTW installatie) waarvan 2 in het woonhuis en 2 in het bijgebouw
- Gunstige ligging t.o.v. 3 steden driehoek Eindhoven -  Venlo – Weert en dicht bij de A67
- Aan de achterzijde grenzend aan het nog te ontwikkelen landgoed De Heihorsten ten behoeve van grote exclusieve landelijke villa’s.

Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak