Villa - Wegedoorn 11 , Geldrop


€ 698.000 - Kosten koper

8
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes
1
parkeerplaatsen
C
energielabel
Nee
guesthouse

Vrijstaande garage
garagebeschrijving

1976
oorspronkelijk bouwjaar
2176 M2
perceelgrootte
320 M2
woningoppervlakte
1100 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Galerij

Beschrijving

Zoekt u naar rust, ruimte en privacy? Op unieke locatie invillawijk ‘Grote Bos’ ligt dit te renoveren splitlevel landhuis op een privacybiedend perceel van bijna 2.200 m². Deze woning wordt omringend door eenparkachtige tuin welke aan de achterzijde ook nog eens grenst aan het bosgebiedtussen Geldrop en Mierlo. De binnenzijde van de woning is op een speelse manieringedeeld en door de verhoogde ligging heeft u vanuit de woonkamer eenmagnifiek uitzicht over uw eigen tuin. Aan de linkerzijde van het perceel staateen grote vrijstaande garage welke bereikbaar is via de lange en brede inrit. Dewoning beschikt over 5 slaapkamers, een inpandig zwembad en een zeer royaleopen zolderruimte welke zeer geschikt is voor het realiseren van extraslaapkamers en/of hobbyruimte. De gunstige geografische ligging nabij de bossenen toch op slechts 10 minuten van Eindhoven en enkele minuten van de snelweg(A-67) maken deze wijk tot een uiterst geliefde woonbestemming.


Wanneer u de straat in rijdt met links en rechts grote eiken -en beukenbomen ervaart u direct de rust en het weelderige karakter van deze wijk. Eenmaal op de inrit aangekomen ziet u dat de woning verhoogd is gelegen en dit geeft een exclusief element aan dit landhuis. De oprit is lang en biedt ruim voldoende plaats aan meerdere voertuigen en de voortuin is breed en op fraaie wijze aangelegd. Enkele trappen brengen u naar het bordes van de entree en een dubbele voordeur geeft toegang tot het pand. De hal is zeer ruim van opzet en geeft toegang tot de keuken en de living. In de hal bevinden zich tevens een toiletruimte, een garderobe en de meterkast.


Algemene kenmerken:

- Gehele woonhuis voorzien van hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
- Vrije ligging aan achterzijde direct aan bossen en natuurgebied;

- Vrijstaande garage waarvan dak is vernieuwd in 2013;

- Inpandig zwembad (dient wel vernieuwd te worden incl. de installatie);

- cv-combiketel Nefit HR, bouwjaar 2010;

- Energielabel C, dak, vloer -en spouwmuurisolatie zijn aanwezig;

- Grondwaterput aanwezig voor beregeningsinstallatie;

- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten van het object;

- De gemeente Geldrop heeft zeer uitgebreide voorzieningen waaronder een Ziekenhuis, diverse goede horecagelegenheden en een verscheidenheid aan winkels en scholen, waaronder een middelbare school welke op loopafstand is gelegen van de woning;

- Perfecte ligging met snelweg afrit aan A-67, waardoor er een goede bereikbaarheid is naar bijvoorbeeld de High Tech campus, ASML en PHILIPS.


Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak