Villa - Dr Schaepmanlaan 24 , Eindhoven


€ 1.495.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
3
parkeerplaatsen

1956
oorspronkelijk bouwjaar
695 M2
perceelgrootte
291 M2
woningoppervlakte
1082 M3
inhoud


Vijver

Sauna

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

In de stad en toch erbuiten
Vanuit de lommerrijke Dr. Schaepmanlaan geeft een automatische poort u toegang tot de ruime oprit van een riante villa aan het Stadswandelpark van Eindhoven. Het is een oase van rust op loopafstand van het centrum en in de onmiddellijke nabijheid van Het Parktheater. U kunt er “wonen in het groen”, niet alleen door het prachtige park maar ook door de sfeervolle omringende tuin van een stadsvilla van klasse. 

Begane grond 
Na een overdekte entree staat u in een ruime hal. Daar vormt de trappartij met zijn sierlijke smeedijzeren lijnenspel en zijn aangename afwisseling van licht-donkerpartijen een indrukwekkende binnenkomst.
Vanuit de hal komt u in een L-vormige woonkamer met een vloer van getrommeld marmer die voorzien is van vloerverwarming. Een opvallend element is de fraaie klassiek vormgegeven schouw met een gashaard. Een brede erker biedt een mooi zicht op de tuin en de vijver. Door de openstaande en-suite deuren komt u in een zonnige tuinkamer waar de grens tussen binnen en buiten vervaagt. 
De woonkeuken aan de tuinzijde heeft een stijlvolle eikenhouten vloer, passend bij het keukenmeubilair. De aanwezige SieMatic-apparatuur met o.a. een stoomoven, quooker, bordenwarmer en geïntegreerde koffiemachine is compleet en van hoge kwaliteit. Uw wijn kunt u opslaan in een manshoge wijnkelder. 
Uit de keuken loopt u, via een portaal met een deur naar de oprit, naar een multifunctionele ruimte die nu wordt gebruikt als werkkamer en kantoor. Maar door de aansluitende badkamer met douche en vaste wastafel kunt u deze ook gebruiken als slaapkamer van waaruit u door een schuifpui in de tuin komt. 

Eerste etage
De overloop, met zijn fraaie hekken van siersmeedwerk, geeft u via dubbele glazen deuren toegang tot een masterappartement van grote klasse met een werkkamer, een slaapkamer, een kledingkamer en een badkamer. Het geheel strekt zich uit over de hele eerste verdieping. Dubbele openslaande deuren van de werkkamer leiden u naar een ruim balkon. De slaapkamer, met ramen aan twee zijden, is rechtstreeks verbonden met de kledingkamer met een op maat gemaakte inrichting. De luxe badkamer is fraai vormgegeven met tijdloos marmer-mozaïek afgewisseld met strak stucwerk. Zij is voorzien van een vrij-hangend toilet, twee wastafels, een ligbad en een grote inloopdouche met rainshower.

Tweede etage
Hier vindt u twee slaapkamers met dakkapellen, ingebouwde kasten en een vaste wastafel. Daarnaast is er een royale en compleet ingerichte sauna voor vier personen.

De tuin
In de volgroeide tuin rondom deze villa vindt u een grote diversiteit aan bloemen, planten en bomen. De achtertuin, met veel privacy, heeft twee terrassen, een langgerekte vijverpartij en een houten tuinhuis. ’s-Avonds kunt u het geheel aanlichten met grondspots en ingebouwde verlichting in de overstekken. Door de openslaande deuren van de woonkamer loopt u naar de voortuin met een verhoogd terras.  Daar ziet u hoe het gietijzeren hekwerk met het (Franse) leliemotief uitstekend past bij de (Franse) Louvre luiken.

Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting en dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak