Villa - Hendrik Veenemanstraat 61, Son en Breugel


€ 2.495.000 - Kosten koper

13
kamers
3
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
3
parkeerplaatsen

Dubbele garage met carport
garagebeschrijving

2006
oorspronkelijk bouwjaar
2805 M2
perceelgrootte
723 M2
woningoppervlakte
3000 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Jacuzzi

Vijver

Zwembad (buiten)

Sauna

Fitnessruimte

Bioscoop

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Eigentijds in vroegere Engelse sfeer

Architect Joep Hertroys en tuinontwerper Jacques van Leuken hebben de opdracht gezien als een prestigeobject. Het realiseren van een organisch geheel van een riante villa in Engelse cottage stijl in een moderne uitvoering met daarin alle leefgenoegens van de 21e eeuw, omringd door een passende, volop privacy biedende tuin. Het is een exclusief complex geworden waarin de architect zijn postmoderne ideeën volop de ruimte heeft gegeven en de tuinontwerper zijn liefde voor de natuur laat zien.

Bijzonderheden:

  •       Volledige domotica systeem (verlichting, verwarming,koeling, screens, zwembad decks, sauna, aanwezigheids simulatie, etc, etc)
  •       Geautomatiseerd verwarmings- en koelingssysteem. Koelingd.m.v. koud grondwater    door de vloeren, geeft een natuurlijke koeling in het huis(BG en 1st verdieping) en    houdt het huis zelfs bij de warmste dagen lekkerkoel.
  •       Ingebouwd stofzuigsysteem (BG, 1st verdieping, 2stverdieping)
  •       In gebouwd muziek systeem in verschillende ruimtesdoor het hele huis en buitenterras
  •       Zeer uitgebreid en compleet alarm systeem incl camerabewaking
  •       Telefoon centrale
  •       Beregening installatie
  •       Electrische (zonne) screens
  •       Hekwerk rondom


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te gevenvan dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig tewerk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier vanmeten toe te passen voor het geven van een indicatie van degebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conformde meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. DeMeetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper,bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak