Villa - Golflaan 2, Best


€ 1.245.000 - Kosten koper

12
kamers
3
badkamers
4
slaapkamers
C
energielabel

Dubbele inpandige garage
garagebeschrijving

1994
oorspronkelijk bouwjaar
3208 M2
perceelgrootte
446 M2
woningoppervlakte
1800 M3
inhoud


Vijver

Fitnessruimte

Golfbaan

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Aan de rand van het centrum van Best ligt deze statige villa gesitueerd op enkele meters van de golfbaan in villapark ‘Koekoeksbos’. Bij binnenkomst in deze woning  zal u zich meteen thuis voelen, want de diverse sfeervolle vertrekken geven deze villa direct een echt ‘familiehuis’ karakter. De villa beschikt over meerdere badkamers, een kelderruimte, een gastenverblijf/fitness en een dubbele inpandige garage. De zeer fraai aangelegde ‘stijl’ tuin welke zorgt voor optimale privacy is uiteraard op de zonzijde gelegen, waarbij het overdekte terras dé plek is om van al dit moois te genieten.

De geografische ligging ten opzichte van uitvalswegen, vliegveld en andere voorzieningen is uitstekend te noemen. Wij nodigen u bij deze dan ook graag uit om dit unieke pand te komen bekijken!


Bijzonderheden:
Deze villa is onder fraaie architectuur gebouwd en geheel voorzien van een alarminstallatie welke is aangesloten bij de meldkamer. De tuin is omheind met een degelijk hekwerk en heeft een statige entree middels de fraaie automatische toegangspoort.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak