Villa - Roselmanserf 14-16, Helmond


€ 1.195.000 - Kosten koper

10
kamers
3
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
A
energielabel

Parkeergarage
garagebeschrijving

2002
oorspronkelijk bouwjaar
2017
verbouwd in
829 M2
perceelgrootte
494 M2
woningoppervlakte
2550 M3
inhoud

Galerij

Beschrijving

Deze luxueuze villa met maar liefst 3 badkamers, 2 woonkamers en een gigantische parkeergarage is in 2017 door de huidige eigenaren onderworpen aan een grootscheepse renovatie. Bij deze renovatie zijn o.a. de complete keukeninrichting, de badkamers en de vloeren op de begane grond vernieuwd. Aan de buitenzijde is een fraaie overdekte veranda gerealiseerd en de toegang tot de parkeergarage is ook geheel gerenoveerd. De woning is sfeervol ingedeeld in verschillende ruimtes en met veel gevoel voor stijl en smaak ingericht wat zich onder andere uit in de antieke kloosterdeuren, fraaie zandstenen schouwen en een geheel bijpassend stoffering.

De woning is gelegen in de wijk ‘Brandevoort’ en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht over een brede groenstrook. De ligging is ronduit perfect te noemen doordat alle gewenste faciliteiten zoals winkels, scholen,sportclubs en het NS station op zeer korte afstand zijn gelegen.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak