Landhuis - Julianalaan 7 , Aarle-Rixtel


€ 599.000 - Kosten koper

4
kamers
2
badkamers
3
slaapkamers

Inpandige garage
garagebeschrijving

1987
oorspronkelijk bouwjaar
904 M2
perceelgrootte
190 M2
woningoppervlakte
800 M3
inhoud


Vijver

Galerij

Beschrijving

Op werkelijk prachtige locatie aan de rand van Aarle-Rixtel gelegen zeer solide gebouwde villa met een perceel van maar liefst 904 m²!! Het geheel is gelegen op fantastische  woonstand met een schitterend vrij uitzicht vanuit de achtertuin over weide en landerijen. Op het moment dat u de voordeur binnenstapt, voelt u de prettige en luxe sfeer die het huis uitademt door de riante vertrekken en de hoogwaardige afwerking hiervan. De fraaie volgroeide tuin rondom de woning met zijn vele buxus -en beukenhagen is geheel in harmonie met de woning ontworpen en garandeert u 100% privacy!!

De woning ligt te midden van uitsluitend vrijstaande woonhuizen en is gunstig gesitueerd t.o.v. uitvalswegen, waardoor u zich binnen enkele autominuten in bijvoorbeeld Helmond of Eindhoven kunt begeven. Ook vanuit de woonkamer heeft u een heerlijk vrij uitzicht over een grote speelweide. In de gezellige dorpskern van Aarle-Rixtel zijn alle primaire voorzieningen voorhanden zoals een bakker, een slager en een supermarkt.


WONING WORDT VERKOCHT UITDRUKKELIJK MET CLAUSULE 'AS IS, WHERE IS'. 


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak