Villa - Gozelinusbocht 22, Bladel


€ 980.000 - Kosten koper

9
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
A
energielabel

Inpandige garage
garagebeschrijving

2001
oorspronkelijk bouwjaar
3127 M2
perceelgrootte
217 M2
woningoppervlakte
1042 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Sauna

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Galerij

Beschrijving

Luxe, comfort en landelijk wonen in een dorp met een voorzieningenniveau dat zich kan meten met een stad. Dat is waar dit kwalitatief zeer goed gebouwde landhuis voor staat. Kenmerken zoals het grote verwarmd buitenzwembad, een buitendouche, een pool house met sauna incl. binnendouche en het zeer royale perceel met zicht over de landerijen zijn hier bijna vanzelfsprekend. Het geheel is prachtig te overzien vanaf de zeer grote veranda waar ook met grotere gezelschappen gezeten kan worden. Tevens biedt deze echte familiewoning de mogelijkheid om de zolderruimte boven de garage met eigen opgang, als logeer- of aupairkamer te gebruiken.


Deze villa is gelegen op slechts 20 kilometer afstand van bijvoorbeeld ASML in Eindhoven of het MMC in Veldhoven die door de “nieuwe”aansluiting op de A67 een goede verbinding hebben. Op een steenworp afstand ligt het gezellige en complete dorpscentrum met veel landelijke formules w.o. een HEMA en diverse gezellige terrassen. Ook ontbreekt een hyper modern stadhuis niet en heeft Bladel 2 lagere en een middelbare school (Pius X-College).


Algemene kenmerken:


  • Solide gebouwd en goed geïsoleerd (Energielabel A);
  • Zeer royaal en volledig aangelegd perceel;
  • Volledig glad stucwerk wanden en plafonds;
  • Veel privacy en zicht over de landerijen;
  • Luxe verwarmd buitenzwembad, pool house met sauna, binnen- buitendouche;
  • Uitermate geschikt voor grotere gezinnen;
  • Alarm systeem in zone;
  • Beregeningsinstallatie;
  • Centraal stofzuigsysteem.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden.Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

 

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object.Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Stuur mij meer informatie of maak een afspraak