Villa - De Bleek 3, Liempde


€ 1.195.000 - Kosten koper

7
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
C
energielabel
Ja
guesthouse

Dubbele carport
garagebeschrijving

1971
oorspronkelijk bouwjaar
2015
verbouwd in
3140 M2
perceelgrootte
288 M2
woningoppervlakte
980 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Bar

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Zoekt u een zeer hoogwaardig gerenoveerde villa gelegen op een tot in de puntjes verzorgd perceel van ruim 3.100 m²? Dit ideale gezinshuis beschikt over 4 slaapkamers, zwembad met pool house, kantoor/praktijkruimte en zeer ruime oprit met carport voor 2 auto’s. De parkachtig aangelegde tuin biedt optimaal privacy door de vele volwassen bomen en beplantingen. De binnenzijde van de woning laat zich kenmerken door een modern, open en licht karakter welke voorzien is van vele luxe voorzieningen waaronder airconditioning en een centraal stofzuigsysteem. De geografische ligging tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele tellen op de A2 bevindt,terwijl ook de bossen en de dorpskern met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

Liempde, gelegen in de Meierij van’s-Hertogenbosch, telt bijna 4.810 inwoners en is een actief en levendig dorp. Liempde behoort tot de gemeente Boxtel waar zich op nog geen 5 km afstand een treinstation bevindt, ook primaire voorzieningen als een Basisschool, middelbaar onderwijs en diverse sportfaciliteiten zoals een voetbalverenigingen een hockeyclub maken deze woonomgeving zeer aantrekkelijk.


Algemene kenmerken:

 • Instapklare vrijstaande villa gelegen op een royaal perceel van 3.140 m²;
 • Uitgebreide alarminstallatie;
 • Airconditioning in woonkamer en alle slaapkamers op 1e etage;
 • Gehele begane grond vloerverwarming;
 • Gehele begane grond inbouwverlichting;
 • Gehele woning voorzien van centraal stofzuiginstallatie;
 • Rustige locatie nabij het centrum en nabij uitvalswegen;
 • Verwarmd zoutwater zwembad;
 • Beregeningsinstallatie welke is aangesloten op een grondwaterpomp; 
 • Veel opslagruimte;
 • Grotendeels voorzien van horren en rolluiken;
 • Uniek hoogwaardig afwerkingsniveau;
 • De woning is van alle gemakken voorzien;
 • Overname van interieur is bespreekbaar.

 Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

 

Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeen komst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samen gesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak