Villa - Spechtlaan 6, Lieshout


€ 2.495.000 - Kosten koper

8
kamers
3
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
A
energielabel

Inpandige dubbele garage
garagebeschrijving

2003
oorspronkelijk bouwjaar
48060 M2
perceelgrootte
489 M2
woningoppervlakte
1914 M3
inhoud


Jacuzzi

Zwembad (buiten)

Paardenstal

Buitenkeuken

Fitnessruimte

Bar

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Paardenwei

Galerij

Beschrijving

Op slechts een tiental minuten vanaf het centrum van Eindhoven ligt dit fantastische landgoed tegen de gemeente Nuenen. Diverse uitvalswegen naar de A2 Den Bosch, A58 Tilburg en A50 Nijmegen zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Deze hoogwaardig afgewerkte villa is door de huidige eigenaar ontwikkeld op een landgoed van bijna 5 hectare. Het gebouw met professionele paardenverblijven is eenvoudig om te bouwen naar bijvoorbeeld hobbyruimte, kantoorruimte, mantelzorgwoning, praktijkruimte enz. 


Op de begane grond zijn diverse vertrekken. Een aparte TV kamer voorzien van gas open haard, een grote woonkamer voorzien van een hout gestookte open haard, separate kantoorruimte, mooie eetkamer, royale open leef keuken met daarbij een gezellige ruimte met gas gestookte open haard, zitruimte en bar. 


In het souterrain bevindt zich een volledig gekoelde wijnkelder. Ook is daar een loungeruimte met pool biljart en een technische ruimte met royale mogelijkheid voor opbergruimte. 


Op de etage van deze villa vindt u een grote master bedroom met twee grote inloop kledingkasten en aangrenzend een zeer volledig uitgeruste badkamer. Tevens zijn op deze etage drie royale slaapkamers, een extra royale badkamer, separate toilet. Verder is er nog een gastenkamer voorzien van vaste wastafel en douche.


Er is een grote zolderruimte geschikt voor het opbergen van al uw spullen.


De stijl van deze villa en de paardenverblijven laat zich het beste omschrijven als landelijk met zowel klassieke als moderne elementen erin verwerkt. Deze fraaie stijl is zeer consequent doorgevoerd waarbij elke ruimte zowel binnen als buiten met oog voor detail is ontworpen. Het geheel creëert een huiselijke en familiare sfeer. Het wooncomfort is op topniveau met alle denkbare luxe en comfort.


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeen komst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samen gesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak