Woonboerderij - Haardseweg 66, Gemert


€ 795.000 - Kosten koper

7
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
D
energielabel

Dubbele garage
garagebeschrijving

1918
oorspronkelijk bouwjaar
2010
verbouwd in
3130 M2
perceelgrootte
265 M2
woningoppervlakte
1011 M3
inhoud


Vijver

Zwembad (buiten)

Buitenkeuken

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op een prachtige landelijke woonlocatie is deze authentieke vrijstaande woonboerderij gelegen met dubbele garage en overdekt en verwarmd buitenzwembad. Vele authentieke details zijn bewaard gebleven of hersteld in de loop der jaren. De woning is ingericht met een leefkeuken, woonkamer en een kantoor- of praktijkruimte op de begane grond. Het riante perceel (3.130 m²) is uitgerust met een zwembad, poolhouse, voetbalveld en natuurvijver. De woonboerderij is gelegen op een prachtige locatie aan de bosrand nabij landgoed “De Sijp” en natuurgebied “Cleefswit”. Genieten van de vrije uitzichten, de rust en ruimte van het buitengebied en de prachtige woonomgeving nabij de dorpskern van Gemert.


Algemene kenmerken:

Nieuwe Velux dakramen (2018);

Vernieuwde trappen (2016);

Brandalarm en alarminstallatie;

Vernieuwde deuren en kozijnen in tuinkamer/serre (2010);

Glasvezel;

Gas via een huurtank;

Volledig omheind perceel;

Mantelzorg mogelijk;

Zwembad verwarmd door zonnecollectoren;

Overkapping en siertuin aangebracht in 2018/2019.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak