Wij zijn Statig Wonen

Statig Wonen makelaars & taxateurs heeft de focus bewust op exclusief residentieel vastgoed en biedt een pallet diensten aan dat hierop aansluit. Het team bestaat uit 4 gepassioneerde specialisten die reeds lange tijd werkzaam zijn in de branche en waarbij eenieder een eigen specialisme heeft ontwikkeld.

Perry Jacobs is al vele jaren makelaar en gecertificeerd taxateur en kent de regio Zuidoost Brabant als geen ander. Als ondernemer heeft hij reeds diverse makelaarskantoren succesvol opgezet.

Kenneth Verstralen is onze acquisiteur en evenementenmanager, hij beschikt over een bijzondere kennis van de Eindhovense vastgoedmarkt en heeft een enorm netwerk binnen onze doelgroep.

Boudewijn Trieling is dé specialist op het gebied van marketing en creatieve oplossingen om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Zijn adviezen zijn vaak een succes gebleken.

Anke Raaijmakers is vaak het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en is onze steun en toeverlaat voor de gehele binnendienst. 

Voor een adviesgesprek met één van onze makelaars kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40-7878758.

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...